Το Μπισχίνι μας

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μια όμορφη καλοκαιρινή ανάμνηση-Σινεμά στο Μπισχίνι από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους!


 Μέσα από αυτή την ανάρτηση θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες προς όλους εκείνους που οραματίστηκαν, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους, που μέσα από το πρόγραμμα "Σινεμά στις πλατείες" μας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι απίθανες ταινίες, με μηνύματα, με δράση και άποψη που απευθύνονται στα παιδιά και τους νέους, αλλά καταφέρνουν να καθηλώνουν και όλους τους ενήλικες!
Θέλουμε θερμά να σας ευχαριστήσουμε γιατί μέσα από τις ταινίες μας βοηθάτε να ταξιδεύουμε σε χώρες μακρινές, να σκεφτόμαστε,να προβληματιζόμαστε, να ονειρευόμαστε, αλλά κυρίως γιατί μέσα από τις προβολές μας βοηθάτε να δημιουργούμε όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις για τα παιδιά μας, στις πλατείες και στα χωριά μας!
Τρίτη χρονιά για μας φέτος και παρακολουθήσαμε την προβολή της εξαιρετικής ταινίας
"Λαβύρινθος" (του Douglas Boswell), τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019, στο προαύλιο του Μουσείου Μαθητικής Ζωής κι Εκπαίδευσης Σχίνων!
Αυτό που περισσότερο μας αρέσει πέρα από τις προβολές είναι οι συζητήσεις που ακολουθούν τις επόμενες ώρες και μέρες... Σκέψεις, γνώμες και απόψεις από όλους, μικρούς και μεγάλους... Και εκείνο που περισσότερο θαυμάζουμε ... είναι οι μαμάδες και οι γιαγιάδες που σκύβουν πάνω στα μικρά παιδάκια και έχουν το σθένος και το πείσμα να μεταφράζουν χαμηλόφωνα και να εξηγούν όλο το περιεχόμενο τις ταινίας!
Φέτος αρκετοί από τους μικρούς μας φίλους, εξέφρασαν την επιθυμία (για πρώτη φορά) για να ξαναδούν αυτές τις ταινίες του Φεστιβάλ και με τους συμμαθητές τους στα σχολεία τους στην Αθήνα, γιατί τους άρεσαν πολύ!!!
Εμείς τα κορίτσια, οι φίλες και οι φίλοι του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων πολύ σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και του χρόνου στο Μπισχίνι!









Δεν υπάρχουν σχόλια: