Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή μας!


Τα μέλη του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων διοργάνωσαμε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά, ένα ανοιχτό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο σχολείο του χωριού μας, όπου καλέσαμε τους μικρούς μας φίλους.
Αυτή ήταν η πρόσκληση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο:
Η Μαρία Νικολαϊδου, μέλος του συλλόγου και αισθητικός, ανέλαβε αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία το face-painting, τη ζωγραφική πάνω στις μικρές και μεγαλύτερες φασούλες, που το καταχάρηκαν!Ακολούθησε παιχνίδι, μουσική και χορός!
Μετά ξαφνικά εμφανίστηκε ο αγιος Βασίλης, κατάκοπος και κουρασμένος (μάλλον από τα πολλά μελομακάρονα που έφαγε) για να μοιράσει τα δώρα του στα παιδιά.
 Ο δικός μας αγιο Βασίλης ξέρει πολλά για τα παιδιά και άλλα τόσα για τα φυτά, μιας που είναι η γεωπόνος και γραμματέας του συλλόγου Μαρία Μακρυγιάννη!
                                                                  Την ευχαριστούμε πολύ!
 Μετά τα δώρα καθίσαμε όλοι και είδαμε μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη αγαπημένη ταινία, το "ένα δέντρο μια φορά" του Ευγ. Τριβιζά!
Η γιορτή τέλειωσε με φαγητό, γλυκά και χορό - διότι το πάρτυ διέθετε και dj, τον καλό μας φίλο Αντ. Κοκκαλιάρη και τον ευχαριστούμε πολύ!


Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη και καλύτερη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: