Το Μπισχίνι μας

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη γιορτή - Ζωντανό μουσείο!


 Προ- παραμονή Χριστουγέννων ( δηλαδή Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012) συγκεντρωθήκαμε στο Μουσείο Μαθητικής Ζωής κι Εκπαίδευσης στο Μπισχίνι.



Η θεία Ακριβή (το γένος Δασκαλάκη) με τη βοήθεια τις κυρίας Κανέλλας Μάλλιου και άλλων κυριών του συλλόγου μίλησαν στους μικρούς μας φίλους για τα έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών.





 Στη συνέχεια τα παιδιά στόλισαν το οικολογικό δέντρο των ευχών, αφού μόνα τους έγραψαν ή ζωγράφισαν τις ευχές  και τις κρέμασαν πάνω στο δέντρο.





 Ένας γλυκύτατος μικρός  Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδάκια που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.






Και μόλις άρχισε να σουρουπώνει περάσαμε στη διπλανή αίθουσα ( που πρόσφατα ανακαινίστηκε με έξοδα του Συλλόγου) όπου παρακολουθήσαμε μια παρουσίαση με φωτογραφικό υλικό από την καλοκαιρινή εκδήλωση( Παιχνίδι στο Μπισχίνι) και στη συνέχεια προσφέραμε κεράσματα και αναψυκτικά στους προσκεκλημένους μας. Παράλληλα υπήρξε ένα μικρό παζάρι για την ενίσχυση του Συλλόγου.











 Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους εργάστηκαν για να στηθεί όλο αυτό.

Ιδαίτερα δε τις κυρίες του Συλλόγου, αλλά και τον Κύριο Φίλιππα που μας εξέπληξε ευχάριστα σκαλίζοντας πάνω σε καμμένη ελιά την ταμπέλα του Συλλόγου.














Δεν υπάρχουν σχόλια: