Το Μπισχίνι μας

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Παιχνίδι στο Μπισχίνι, Καλοκαίρι 2015

Αυτό το καλοκαίρι,το Παιχνίδι στο Μπισχίνι ήταν λίγο διαφορετικό....
Ξεκίνησε με ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο και μάλιστα σε Ελληνικά και Αγγλικά, μιας που έτυχε να μας ακολουθούν και παιδάκια ξενόγλωσσα (πρωτόγνωρο συναίσθημα). Τα παιδιά άκουγαν με προσοχή και συμμετείχαν με ερωτήσεις, πράγμα που μας έκανε να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο και να βγούμε στη συνέχεια εκτός προγράμματος...
Ακολούθησε το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού. Χωριστήκαμε σε δύο ομάδες κι αρχίσαμε να αναζητάμε τα κρυμμένα μυστικά του χωριού μας. Ζέστη πολύ, ανηφόρες, κατηφόρες και τρέξιμο για όλους.... μικρούς και μεγάλους... 
Ευτυχώς ο θησαυρός ευρέθη εγκαίρως και το παζλ συμπληρώθηκε... Η πιτσιρικαρία συγκεντρώθηκε στο Μουσείο Μαθητικής Ζωής κι Εκπαίδευσης κι εκεί συνεχίστηκε το παιχνίδι για λίγο (μετά από ένα σύντομο διάλειμμα).
Το καινούργιο στοιχείο για μας φέτος ήταν η δραματοποίηση παραμυθιού από τα μέλη και τα παιδιά των μελών του Συλλόγου. Με άλλα λόγια η πρώτη μας θεατρική παράσταση, "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" με ελάχιστες πρόβες και πολύ-πολύ γέλιο.
Όλα αυτά μας έχουν κάνει μια παρέα( για να μην πω μια οικογένεια) και περιμένουμε με χαρά την κάθε εκδήλωση, για να συναντηθούμε και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές.
Ας μας έχει  ο Θεός καλά, για να μπορούμε να μοραζόμαστε πολλές τέτοιες όμορφες, ανθρώπινες, αγαπησιάρικες στιγμές....

Δεν υπάρχουν σχόλια: