Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Τα λαμπρά παιδιά του κινήματος "Μεγαλώντας Δρώ"

Το αρχηγείο των "επιχειρήσεων"

κάτω απ' την κληματαριά

βεβαια, οι μικρότεροι παίζουν...

οι μεγάλοι συμβουλεύουν

η δύναμή τους ... στα χαμόγελά τους

κι ένα μικρό κέρασμα ...

οι αποφάσεις ... ελήφθησαν

τα κουκλιά και το κουκλόσπιτο

και να ' μαστε στο παζάρι

όλοι θα βοηθήσουν

η Μαριάτζελα με τα κοσμήματά της


Σοφία, Κωνσταντίνος, Νεφέλη

Η Εβιρόη κατά την παρουσίαση


η Νεφέλη με τις ζωγραφιστές της πέτρες

Προσθήκη λεζάντας

Η Φαίη κάνει ταμείοΙωάννα, Μαριάτζελα, Βασιλική και Αγγελική

άλλο ένα χαμόγελο

Εβιρόη και Μαριάτζελα

μια γλυκειά παρέα

Εβιρόη κι Αγγελική

όλοι στο χορό


Αγγελική, Εβιρόη, Μαριάτζελα, Ιωάννα, Γρηγορία
Σοφία

Ο Γιώργος κρύβεται

με τον πίνακα της λαχειοφόρου

η αφίσα της Εβιρόης
απόδειξη 1η
απόδειξη 2η


Η ομάδα μας με την επωνυμία «Μεγαλώνοντας Δρω», που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 7-16 ετών των χωριών του δήμου Ζαχάρως συμμετείχε φέτος  στην 3η Γιορτή Παραδοσιακής Οικονομίας και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, διοργανώνοντας Φιλανθρωπικό παζάρι στις 31/7/2013 και 1/8/2013 στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ζαχάρως. Η προσπάθεια μας αγκαλιάστηκε και έτσι το παζάρι μας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Συγκεντρώσαμε το ποσό των εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ #975€#, εκ’ των οποίων τα 500€ καταθέσαμε στο λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου και τα υπόλοιπα 475€ σε λογαριασμό του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Παρακάτω επισυνάπτονται τα αντίστοιχα παραστατικά καταθέσεων.Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Γυναικών Σχίνων και ιδιαίτερα την κυρία Ρέα Μακρή αλλά και όλους τους συλλόγους γιατί αγκάλιασαν και στήριξαν την πρόταση μας με πολύ αγάπη και έτσι καταφέραμε να την υλοποιήσουμε.

Ευχόμαστε να γίνει συνήθεια και τα επόμενα χρόνια να συμμετέχουν όλο και περισσότερα παιδιά, γιατί ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε μπροστά είναι να πιαστούμε όλοι μαζί χέρι χέρι και να πορευθούμε. Αυτός είναι και ο στόχος μας!!

Η Μαριάντζελα και ο Κωνσταντίνος Ζαχαροπούλος, η Αγγελική Σκαλτσά, η Ιωάννα και η Γρηγορία Αποστολοπούλου, η Φαίη Μπάδα, ο Φώτης Αναστασόπουλος, η Νεφέλη Σκούρτα, η Αρχοντία Γιαννοπούλου, η Μυρτώ Καιδόγλου, η Δώνια Καραχάλιου και η Εβιρόη Μανωλοπούλου σας ευχαριστούν που ανταποκριθήκατε στην προσπάθειά τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: